Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: Personliga morsdagspresenter från PM Silversmedja

Personliga morsdagspresenter från PM Silversmedja

Personliga morsdagspresenter från PM Silversmedja

När Morsdag närmar sig, tänker jag extra mycket på hur ett smycke kan bidra till att göra denna dag speciell för alla underbara mammor där ute. Varje smycke jag designar och tillverkar är gjort med kärlek och omsorg, för att du ska kunna ge bort något genuint och personligt.

Unika smycken för varje mamma

Syringa Halsband

Jag tror att varje mamma är unik, och därför förtjänar hon en unik gåva. Min MorsDag Kollektion är skapad med detta i åtanke. Varje smycke är handgjort i min verkstad med de finaste materialen, för att säkerställa att din gåva är lika speciell som mamman som bär den.

Armband som förenar

Armlänk

Ett armband symbolisera den oändliga kärleken och den starka bandet mellan en mamma och hennes barn. Det är en gåva som talar om kärlek och uppskattning, något som kan bäras varje dag som en påminnelse om de speciella ögonblick ni delar.

Ringar som berättar en historia

Syringa Ring

Varje ring jag skapar bär på en historia. Jag designar dem för att hylla livets olika kapitel och de minnen som är värda att bevara. Det är inte bara ett smycke; det är en evig påminnelse om kärlek.

Örhängen som lyser upp hennes dag

Riven Örhänge

Genom att ge bort ett par örhängen från min kollektion visa du din uppskattning på ett personligt och vackert sätt. De är skapade för att komplettera hennes skönhet och lysa upp hennes vardag.

Som silversmed är mitt mål att skapa föremål som berör hjärtat. Att få vara en del av ert Morsdag-firande genom mina smycken är en stor ära. Besök gärna min webbplats för att se hela kollektionen och hitta den perfekta gåvan som din mamma kommer att älska och värdesätta för alltid.

Hälsningar, Pär Manteus

Read more

Ge en kärleksfull gåva på Alla hjärtans dag

Ge en kärleksfull gåva på Alla hjärtans dag

När Alla hjärtans dag närmar sig, är det dags att tänka på gåvor som verkligen betyder något. Varför inte välja en gåva som talar från ditt hjärta? Mina smycken är mer än bara smycken. De är handgj...

Läs mer