Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: Handgjorda silversmycken av Pär Manteus

Handgjorda silversmycken av Pär Manteus

Handgjorda silversmycken av Pär Manteus

Hej! Jag är Pär Manteus, en silversmed och formgivare som har ett passionerat intresse för design, hantverk och handgjorda silversmycken i sterling silver. Min silversmedja ligger i vackra Varberg, Sverige, där jag designar och tillverkar mina egna kollektioner och tar emot beställningar på specialanpassade smycken i både silver och guld.

Nyskapande design i sterling silver

Som silversmed älskar jag att skapa nyskapande och unika designkoncept för mina smycken. Jag tror att varje smycke ska vara en personlig och meningsfull upplevelse för den som bär det. Därför jobbar jag med sterling silver, ett vackert och mångsidigt material som tillåter mig att experimentera med olika tekniker och stilar.

Ringar, armband mm

Mitt sortiment av handgjorda smycken inkluderar ringar, armband, halsband och örhängen. Jag älskar att leka med olika mönster, former och texturer för att skapa unika och iögonfallande smycken som är lika eleganta som de är tidlösa.

Skräddarsydda smycken på beställning

Förutom mina egna kollektioner tar jag också emot beställningar på specialanpassade smycken. Om du är ute efter något alldeles unikt och personligt kan jag hjälpa dig att förverkliga din vision. Besök min beställningssida för att läsa mer om hur vi kan skapa ditt drömsmycke tillsammans.

Delta i en kurs och upptäck silversmidets värld

Om du, precis som jag, älskar hantverk och design, varför inte prova på silversmide själv? Jag erbjuder olika kurser i min verkstad där du kan lära dig grunderna i silversmide och skapa dina egna unika smycken. Kanske hittar du en ny passion eller bara får en rolig och kreativ upplevelse.

Kvällskurser, helgkurser och prova-på-kurser

Jag erbjuder kvällskurser, helgkurser och prova-på-kurser för att passa alla intressen och tidtabeller. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av silversmide finns det en kurs som passar dig.

 

Lär dig mer om Pär Manteus och hans verkstad

Pär Manteus

Sedan 2005 har jag arbetat med silversmide. Min passion för hantverket började hemma i Träslövsläge och ledde mig till att öppna min egen smedja i Hamnmagasinet vid Varbergs hamn 2010. Här skapar jag smycken med inspiration från det karga kustlandskapet, strävandes efter att förenkla och överraska med enkla former och stilrent formspråk.

Silversmedjan ligger nära Varbergs fästning och Societetsparken, med både en butik och en öppen verkstad där besökare kan se mig arbeta och utforska mina smyckeskollektioner.

Vill du veta mer om mig och min passion för hantverk och silversmide? Kolla in min presentationssida, där jag berättar mer om min bakgrund, mina inspirationskällor och hur jag arbetar med att skapa mina handgjorda silversmycken.

Utforska och handla Pär Manteus handgjorda silversmycken

Är du redo att dyka in i världen av handgjorda silversmycken? Besök min webbshop för att utforska och handla mina unika och innovativa smyckeskollektioner. Jag är säker på att du kommer att hitta något som passar din personliga stil och smak.

Tack för att du tog dig tid att lära känna mig och mitt arbete. Jag hoppas att mina smycken kan bli en del av dina egna historier och minnen.

/Pär Manteus

Read more

Perfekt julklapp - handgjorda silversmycken
handgjorda julklappar

Handgjorda silversmycken - Perfekta julklappar

Handgjorda silversmycken från PM Silversmedja mer än bara en julklapp. Det är en symbol för kärlek, ett konstverk och ett bevis på hållbart och etiskt hantverk. Denna jul, välj en gåva som kommer a...

Läs mer
Tips på att göra rent smycken av sterling silver

Tips på rengöring av silversmycken

Sterling silver är känt för sin glans, skönhet och tidlösa attraktion, vilket gör det till ett populärt val för smycken, bestick och dekorativa föremål. För att bevara dess rena glans kräves regelb...

Läs mer